Ressurser til skepsisuka

For at Skepsisuka på deres skole skal bli så bra som mulig har vi laget ressurser for dere som hjelper dere å planlegge, reklamere og gjennomføre en spennende og inspirerende uke!

 
 

Planlegging

Mye av arbeidet til en god skepsisuke gjøres på forhånd gjennom god planlegging. Hva skal være tema? Hvem skal tale? Hvem ordner mat? Og hva med økonomi? Ved å bruke Skepsisukeguiden kan dere få svar på mye av det dere lurer på og god hjelp til å komme igang.

 

Som medlem i Laget får du tilgang til ressursene gratis!  Er du klar til å snakke om tro, livet og Jesus på din skole eller studiested?

Kom i gang med å trykke her:

 
skepsis_ressursbilde.jpg

Promotering

Få venner og medelever og studenter til å komme på arrangementene dere planlegger.

Her er eksempler på plakater, flyers og materiell til facebook som dere kan bruke! Malene er tilgjengelig for dere når dere går videre og setter igang med planlegging.

Tekstene/innholdet kan dere selv forandre på og tilpasse deres program. 
 

(Klikk for å se større)

 

Gjennomføring

Guiden til Skepsisuka hjelper dere til å vite hva som skal gjøres når og hvorfor. Guiden tar for seg hvor mange dere bør være, arbeidsoppgaver, gode tips til promotering, økonomi og eksempler på arrangementer dere kan ha i løpet av en dag og en uke. Dere får også råd og tips hvordan følge opp de som blir nysgjerrige på Jesus!